Licencirana smo kompanija za ugradnju i održavanje bezbednosnih i komunikacionih sistema za sve vrste poslovnih objekata i stambenih prostora. Fleksibilnim rešenjima, stečenim dugogodišnjim iskustvom, prevazilazimo sve izazove na poslovima postavljanja instalacija i elemenata sistema. Nastojimo da efikasna, pedantna i precizna ugradnja bude ono što naše instalatere izdvaja od drugih i što korisnike naših usluga čini zadovoljnim.

Svaki ugrađen sistem zahteva stručno održavanje, kako bi se osigurao pouzdan rad sistema i time održao visok nivo funkcionalnosti, kao i zaštite objekta i lica koji se štite (kada su u pitanju bezbednosni sistemi). Po završetku ugradnje, naš tim vrši obuku o pravilnom korišćenju sistema. Uz pravilno korišćenje sistema održavanje se svodi na minimum, a učestalost i obim održavanja zavise i od vrste i kompleksnosti sistema.

Stalna prisutnost na tržištu u ovoj delatnosti, kao i stabilna komunikacija između nas i naših postojećih korisnika, učinili su naše ime prepoznatljivim i pozicionirali nas visoko u oblasti ugradnje bezbednosnih i komunikacionih sistema.

ugradnja bezbednosnih sistema