Euroalarm pruža usluge u oblasti obezbeđivanja imovine tehničkim bezbednosnim sistemima.

Delatnost obuhvata procenu rizika, planiranje i projektovanje, ugradnju, održavanje i nadzor sistema tehničke zaštite.

Licencirana smo kompanija za izvođenje radova u ovoj oblasti. Obezbeđujemo poslovne prostore, industrijske i stambene komplekse, lokale, kuće i vikendice sistemima zaštite vodećih svetskih proizvođača bezbednosnih tehnologija.

  • Protivprovalni alarmni sistemi
  • Sistemi video nadzora
  • Sistemi kontrole pristupa
  • Interfonski sistemi
  • Računarske i telefonske mreže

Sa radom smo počeli davne 1987. godine, kao vodeći proizvođači alarmnih kontrolnih ploča u staroj Jugoslaviji. Do danas, kompanija je isprojektovala i ugradila više od 4000 sigurnosnih sistema koji omogućavaju obezbeđenje, nadzor i zaštitu objekata “visokog rizika” kao što su: poslovni objekti (banke, ustanove, škole, bolnice, muzeji), trgovinski objekti (zlatare, apoteke), industrijski kompleksi i luksuzni stambeni objekti. Trideset godina dugo iskustvo obezbedilo nam je značajan deo tržišta ove delatnosti na prostoru Novog Sada, i šire, na teritoriji Vojvodine.

Praćenjem trenda visoke tehnologije, u našu delatnost uvrstili smo evropske standarde. Osveženi novom generacijom stručnjaka, pratimo sve inovacije na polju tehničkog obezbeđenja kako bismo mogli da odgovorimo na najsofisticiranije zahteve tržišta. Sa jednakom profesionalnošću pristupamo rešavanju problema zaštite, kako privatne svojine, tako i objekata visokog rizika. Težimo da se kvalitetom naših usluga i stepenom sistema zaštite, naši korisnici osećaju jednako bezbedno i sigurno.

euroalarm licenca ikonica

Za više informacija možete posetiti i našu Facebook stranicu.